Un bărbat din Dâmbovița care trebuia să fie în carantină, prins fără mască în Covasna

23-02-2021 08:15


Un polițist local din Bârlad și-a vândut uniforma la mica publicitate. Incredibil la cine a ajuns

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea măsurii carantinării şi nepurtarea măştii de protecţie, după ce a fost depistat de poliţişti pe raza staţiunii Covasna, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, bărbatul, identificat în cursul zilei de luni în zona pieţei agroalimentare din oraşul Covasna, nu purta mască de protecţie în spaţiul public şi nu avea asupra sa niciun act de identitate, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei în vederea stabilirii identităţii.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului de 53 de ani din judeţul Dâmboviţa, constatând totodată că faţă de acesta era dispusă măsura carantinării la domiciliu până la data de 25.02.2021. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a purta mască de protecţie în spaţiul public şi pentru nerespectarea măsurii carantinării la adresa de domiciliu", se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Bărbatul a fost introdus într-un centru de carantină instituţionalizată pentru o perioadă de 14 zile.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO