Un barbat din Bacau a murit in conditii misterioase. Era in casa doar cu fratele sau, care da vina pe bautura


Ultimul update: Vineri 06 Mai 2016 06:37
Data publicarii: Marti 03 Mai 2016 12:46
Categorie: Stiri actuale

Ancheta dificila in judetul Bacau, dupa ce un barbat de 47 de ani a fost gasit mort in casa.

Procurorii cred ca, cel mai probabil, omul a fost ucis in bataie, insa legistii nu au stabilit clar asta. Suspect este chiar un frate al victimei. Acesta este cercetat in libertate deocamdata si pretinde ca barbatul s-a stins in pat, fara ca el sa aiba vreo legatura cu decesul.

Victima si fratele sau locuiau impreuna. Cel din urma a sunat in puterea noptii la o vecina, spunindu-i ca fratele sau nu mai respira si ca nu stie cum sa il ajute. Femeia a chemat Ambulanta, insa medicii nu a mai putut decat sa constate decesul sateanului. Cum pe trupul sau erau multe rani, doctorii au anuntat Politia.

Oamenii din sat spun ca cei doi frati se certau adesea, si ca au auzit scandal in casa lor, chiar inaintea sosirii ambulantei. Fratele victimei le-a povestit insa anchetatorilor ca acesta, beat fiind, s-ar fi lovit la cap, dupa ce a cazut din picioare.

"M-a chemat la politie. Dimineata la 4 am venit la fata locului si l-am gasit asa cum l-a gasit si politia. Era intins pe pat”, spune o ruda a victimei.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului judetean de urgenta din Bacau unde medicii legisti au constatat ca barbatul a suferit o ruptura de pancreas, care a provocat o hemoragie masiva.
Victima avea si mai multe coaste fracturate. Dar cum legistii nu au putut stabili daca moartea sateanului a survenit in urma unor lovituri sau a unei cazaturi - anchetatorii trebuie sa afle exact ce s-a petrecut.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO