Un barbat de 52 de ani din Iasi si-a omorat sotia imobilizata la pat, apoi si-a luat viata. Ce s-a intamplat in casa lor


Ultimul update: Duminica 02 Iulie 2017 07:41
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2017 13:35
Categorie: Stiri actuale

Cei doi au impreuna 9 copii, care au ramas acum pe drumuri. Vecinii spun ca individul consuma alcool si ca deseori o batea crunt pe femeie.

Totul s-ar fi petrecut noaptea trecuta. Femeia de 50 de ani, cu grave probleme la picioare, a incasat de multe ori batai crunte de la sot, iar vecinii spun ca se asteptau la un asemenea sfarsit.

Dupa ce consuma alcool, individul ii reprosa femeii ca ar avea mai multe aventuri, dupa care o batea crunt. Asa se pare ca s-a petrecut si acum.

Rudele il descriu pe barbat ca fiind dependent de alcool. Si-ar fi chinuit atat sotia, cat si copiii, pe care ii trimitea la munca pentru a-i cumpara bautura. In urma cu mai multi ani, asistentii sociali i-au luat copiii, insa el a facut tot posibilul pentru a-i aduce inapoi acasa si pentru a nu pierde alocatia.

Cei soti aveau acum in grija 6 minori, care urmeaza sa fie luati de specialistii de la Directia de Asistenta Sociala. Cel mai mic copil are 4 ani.

Tanar din Suceava, arestat pentru o crima brutala comisa in Belgia. Alexandru Caliniuc ar fi ucis o femeie de 27 de ani
Retea condusa de romani, care a fraudat companiile de telefonie mobila, retinuta in Spania. Valoarea uriasa a pagubei
VIDEO PROTVPLUS.RO