Un barbat din Capitala a murit, iar sotia si fratele acesteia au fost salvati dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Ultima actualizare: 11-01-2017 06:46

Iarna ataca perfid pe toate caile. Duminica, in centrul Capitalei, un barbat de 60 de ani a murit, iar sotia si fratele acesteia au fost salvati la limita dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Ironia sortii face ca o ruda sa le bata dimineata la usa, dar cum nimeni nu a raspuns, omul s-a lasat pagubas, convins ca cei 3 au petrecut de Sfantul Ion. In realitate, aveau mare nevoie de ajutor.

Putin inainte de pranz mai multe echipaje SMURD au intervenit pe strada Silvestru. Din pacate, unul dintre cei trei locatari nu a mai putut fi salvat.

In cazul sotiei si fratelui victimei medicii au facut manevre de resuscitare. Oamenii au fost dusi apoi la Spitalul Floreasca, barbatul era ventilat mecanic, femeia dadea semne ca isi revine.

In scurt timp, strada a fost impanzita de politisti. Pompierii au facut masuratori si au gasit valori foarte mari de monoxid de carbon, cel mai probabil de la centrala termica. Acum se cerceteaza daca nu cumva echipamentul era defect.

Un angajat de la Distrigaz a verificat si el instalatia. A vrut sa fie sigur ca in zona nu sunt scrugeri de gaze.

In aceasta perioada geroasa, in care centralele functioneaza la randament maxim, proprietarii sunt sfatuiti sa se asigure ca monoxidul de carbon rezultat din arderea gazelor este evacuat corect, in afara locuintelor. Si, cel mai important, din asemenea spatii nu ar trebui sa lipseasca detectoarele de gaz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO