Un bărbat a ars de viu, după ce o lumânare a căzut în patul său în timpul nopții

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bărbat de 64 de ani din Oneşti a ars de viu, după ce casa în care locuia a luat foc dumincă noaptea. Vâlvătaia a pornit de la o lumânare care a aprins totul în jur.

Spre miezul nopţii, un vecin a văzut flăcări ieşind de sub acoperiş şi a încercat să îl salveze pe proprietar. Nu a putut ajunge însă la el, din cauza fumului şi a limbilor de foc.

Bărbatul locuia singur. Unul dintre vecinii lui şi-a dat seama de pericol, când a auzit o explozie în casa omului, probabil de la butelie.

"A pocnit butelia şi am intrat poate mai scap ceva. Am intrat, am spart, dar nu mai puteai. În prima cameră am intrat. Am pus mâna la gură şi am strigat", povestește un vecin.

Casa a fost rapid cuprinsă de flăcări, iar în momentul în care vecinul a forţat uşile, valvătaia s-a înteţit. Vecinii spun că victima abia mai putea merge, din cauza unei boli, aşa că nu s-a putut salva.

Pompierii au luptat cu focuil mai bine de două ore şi au descoperit trupul carbonizat doar după ce au reuşit să stingă flăcările.

"La locul intervenţiei incendiul se manifesta violent cu flacăra deschisă la două camere. În urma intervenţiei, s-a descoperit o persoană de sex masculin carbonizată”, a precizat Ionuţ Hâncu, ISUJ Bacău.

Ancheta militarilor a scos la iveală faptul că focul ar fi pornit de la o lumânare, care a căzut în patul în care stătea bietul om.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO