Un avion Wizz Air, care zbura pe ruta Luton-Iași, a aterizat de urgență pe Otopeni

Ultima actualizare: 09-09-2019 20:31
avion, aterizare de urgenta, wizz air, otopeni,

Un avion Wizz Air, care zbura pe ruta  Luton-Iași, a efectuat luni o aterizare de urgenţă la aeroportul Henri Coandă din cauza unor probleme tehnice. 

Aeronava WZZ 3652, pe ruta Luton-Iași, avion A320, a efectuat o aterizare de urgenţă la aeroportul Henri Coandă azi, la ora 14.26, ca urmare a unei probleme tehnice. La bordul aeronavei se aflau 180 de persoane, pasageri plus echipaj. Aeronava a aterizat fără probleme.

"Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iaşi a fost redirecţionată către Bucureşti din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiţii normale şi este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din Bucureşti, estimându-se că vor ajunge la Iaşi în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea noastră", au afirmat aceştia.

O aeronavă a companiei Wizz Air, care efectua un zbor pe ruta Luton-Iaşi, a aterizat luni de urgenţă, la ora 14:26, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unei probleme tehnice, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"Aeronava WZZ 3652, pe ruta Luton-Iaşi, avion A320, a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă azi, la ora 14:26, ca urmare a unei probleme tehnice. Conform procedurilor pentru astfel de situaţii, s-a format dispozitiv pentru pista 08L. Aeronava a aterizat fără probleme", au precizat reprezentanţii CNAB.

Aeronava avea peste 170 de pasageri la bord.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO