Adolescentul din Targoviste care a disparut de acasa a fost gasit. Gestul facut inainte de a fugi

23-05-2014 14:13


Disperare in familia unui campion de karate din Targoviste. Baiatul de 14 ani, a plecat joi la scoala dar n-a mai ajuns la cursuri.

UPDATE 19:30 Potrivit unei informatii de ultima ora, baiatul disparut a fost gasit de politisti in gara din Veresti, judetul Suceava, pe baza semnalmentelor transmise de colegii lor din Dambovita. Adolescentul a fost audiat si urmeaza sa fie trimis acasa.

Ciprian Verdes este elev in clasa a VIII-a la o scoala generala din Targoviste si multiplu campion la karate, sport pe care il practica de la 5 ani. A obtinut zeci de medalii la competitii nationale si internationale si se pregatea intens pentru un concurs important care va avea loc peste o luna. Ieri a plecat la scoala ca in fiecare zi, dar nu a mai ajuns la cursuri. Parintii au descoperit apoi ca a furat din casa toti banii familiei si si-a sters toate datele din calculator.

Chiar daca sportul e principala lui preocupare, Ciprian se descurca binisor la scoala si nu a avut certuri cu parintii din cauza notelor. Tatal copilului spune ca nu avea niciun motiv sa plece iar mama, ca l-a cautat peste tot si nu mai stie unde sa dea de el.

Cand a disparut de acasa, baiatul a luat din sertarul parintilor 480 de lire sterline, bani munciti de tatal sau in Anglia in ultimele luni. Parintii isi dau seama abia acum ca adolescentul avea ceva de ascuns: in ultima vreme comunica tot mai putin cu vechii prieteni si statea mai mult la calculator.

Antrenorul lui Ciprian crede tanarul ca are un moment de ratacire iar cel mai bun prieten al tanarului spune ca „l-o fi atras cineva la el” Ca sa fie sigur ca nu va fi gasit prea usor, inainte de a pleca de acasa, Ciprian si-a golit calculatorul de informatii: a sters toate fotografiile si conversatiile care i-ar putea ajuta pe parinti si pe politisti sa dea de urma lui.

in momentul disparitiei Ciprian era imbracat cu o bluza neagra si cu blugi de culoare albastra. In picioare avea adidasi. Baiatul are 1,73 inaltime , aprox 52 de kg si par saten. Cine il vede sa sune la 112 sau sa mearga la Politie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO