Ultimele imagini FILMATE, cu Răzvan Ciobanu în viață, la Mamaia

02-05-2019 20:29


Continuă să apară informaţii noi din ancheta declanşată în urma accidentului în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă.

Cu câteva ore înainte de tragedie, Răzvan Ciobanu a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia, în timp ce se plimba pe terasa localului.

Unii martori susţin că era debusolat şi, la un moment dat, ar fi intrat în bucătăria restaurantului, aparent fără nici un motiv.

Deşi există informaţii că designerul trecea printr-o perioadă complicată, anchetatorii exclud varianta unui gest extrem.

Analizele care vor fi făcute la Institutul de Medicină Legală Mina Minovica vor clarifica dacă substanţele interzise descoperite în corpul creatorului de modă i-au influenţat în vreun fel comportamentul.

Testele sunt însă destul de complexe şi rezultatele sunt aşteptate abia peste câteva săptămâni.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO