Noi detalii în cazul asasinatului la comandă din Bihor. Trei suspecți au fost reținuți


Ultimul update: Sambata 11 Ianuarie 2020 11:37
Data publicarii: Sambata 11 Ianuarie 2020 08:19
Categorie: Stiri actuale

Trei suspecți și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor în cazul bărbatului din Bihor găsit mutilat într-un canal. Potrivit anchetatorilor, iubita lui ar fi comandat uciderea sa, iar fiul vitreg și încă un tânăr au îndeplinit planul.

Trupul bărbatului, care fusese dat dispărut recent, a fost găsit mutilat într-un canal. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost victima propriei familii.

Iubita lui ar fi comandat uciderea sa, iar fiul vitreg și încă un tânăr au îndeplinit planul. Cei trei au fost reținuți și acuzați de omor.

Bărbatul de 46 de ani a fost văzut ultima dată sâmbătă seara. A fost la un prieten, apoi a mers acasă. Odată ajuns acolo, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat.

Se pare că femeia în vârstă de 48 de ani, cu care bărbatul îşi împărţea viaţa şi cu care avea o fiică în vârstă de 16 ani, ar fi pus la cale toată grozăvia. Surse apropiate familiei spun că femeia s-ar fi plâns fiului ei de 24 de ani şi prietenului fiicei sale, în vârstă de 19 ani, că omul a bătut-o.

Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri, la comanda femeii, l-ar fi lovit până când l-ar fi ucis pe bărbat, apoi au încercat să scape de cadavru şi l-au dus cu maşina la câţiva kilometri distanţă, într-un canal.

Ca să se asigure că şi dacă va fi găsită, victima nu va fi recunoscută, anchetatorii spun că indivizii au stropit-o cu o substanţă toxică. În ziua crimei, partenera lui, acuzată acum că a pus totul la cale, l-a dat dispărut. Vecinii şi cunoscuții au început să îl caute, iar la acţiune a participat inclusiv unul dintre suspecţi.

Abia joi, după patru zile, cumplită fapta a ieşit la iveală.

Vineri, anchetatorii au făcut o reconstituire, la care au participat femeia şi cei doi tineri. Toţi trei sunt acuzaţi de omor şi profanare de cadavre.

 

Tags: crima, bihor, ucis, familie,

Donald Trump sugerează că Soleimani încerca să arunce în aer ambasada SUA
Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brașov și-a ucis un prieten. Totul a pornit de la un telefon mobil
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33