Barbatul care a ucis un taximetrist pentru ca n-avea bani sa achite cursa, prins dupa 5 ani. Ce a facut in tot acest timp

22-01-2016 18:37


O crima petrecuta acum 5 ani si care a semanat groaza printre taximetristii din Bucuresti, a fost rezolvata vineri de politisti. Ei au un suspect principal, in varsta de 31 de ani.

La distanta de 5 ani de cand taximetristul de 59 de ani a fost injunghiat pe bulevardul Alexandru Obregia, suspectul este adus la fata locului de politistii de la Serviciul Omoruri. Anchetatorii vor ca el sa arate unde a oprit taxiul si unde l-a ucis pe soferul acestuia. Aceasta proba este una convingatoare, in pregatirea acuzarii.

Ionut Beraru ar fi recunoscut deja in fata anchetatorilor ca a ucis un om. Victima lui, taximetristul, a avut ghinionul sa il ia de pe strada. Tanarul ar fi spus ca nu avea bani sa achite cursa asa ca pur si simplu ar fi scos cutitul.

In tot acest timp a stat ascuns. Anchetatorii l-au gasit cu ajutorul unui cetatean care l-a recunoscut dupa protretul robot si a anuntat politia. A fost o misiune dificila pentru politistii de la Serviciul Omoruri sa ajunga la suspectul principal. In tot acest timp, au analizat probele stranse atunci de criminalisti de la fata locului, au triat informatiile din teren si au audiat peste 100 de martori. Iar acum l-au ridicat de acasa.

Procuror Mihai Pruna: "In timpul asta si-a continuat viata, s-a angajat ca agent de paza. Nu e clar de ce a comis crima"

In tot acest timp parintii lui nu au suspectat nimic. Nici acum nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Nu este singurul incident violent in care au fost implicati taximetristi. In ultimii ani, s-au intensificat astfel de atacuri care s-au finalizat din pacate cu decese sau raniri grave.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO