Turneu de muzica in bazele militare NATO din Europa. Trupa fortelor aeriene americane, concert in comuna Mihail Kogalniceanu

Ultima actualizare: 15-11-2016 07:02

Trupa fortelor aeriene americane a sustinut vineri seara un concert in judetul Constanta. Membrii trupei s-au oprit la baza aeriana NATO din comuna Mihail Kogalniceanu, iar apoi le-au adus romanilor muzica din anii '60 pana astazi.

Energia lor, dar si suntetul tobelor au impresionat cel mai mult publicul. Concertul trupei Touch n' go a avut loc la caminul cultural din comuna constanteana Mihail Kogalniceanu si este parte dintr-un turneu in bazele militare NATO din Europa. Cei mai incantati au fost tinerii de la scolile din localitate, care au venit la spectacol impreuna cu profesorii lor.

"E foarte frumos si ma bucur de acest moment. Ritmul si felul cum canta si cum suna. Stiu sa comunice cu publicul mai mult fata de noi, ne implica si pe noi in spectacol."

"Ne impresioneaza enorm de mult si mie, in primul rand, fiind in public, imi transmite o stare emotionala."

Nici cei mai in varsta nu au ramas insa indiferenti. Desi nu sunt neaparat fani ai muzicii comerciale, au fost foarte incantati sa aculte concertul.

"Mie imi place in general popul, jazzul orice fel de muzica, dar sa fie placuta. In general, cred ca tot ce e frumos oricui ii place."

Membrii trupei Touch n' go a fortelor aeriene ale SUA au fost foarte incantati de primirea pe care au avut-o si spun ca le place Romania.

Robert Kukan, membru al trupei: "Oamenii au fost foarte draguti, mancarea a fost delicioasa, deci ne place foarte mult aici. E o tara frumoasa si sunt multe de vazut."

Trupa va sustine urmatorul concert intr-o baza militara din Turcia.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO