Tudor Simionov ar fi fost avertizat să nu facă de pază la club. Ultimele ore din viața sa

04-01-2019 18:21


Un atac brutal și haotic al unor indivizi extrem de violenți - asta se vede în imaginile filmate de aproape de martorii conflictului din Londra, în care Tudor Simionov, fost sportiv de performanță al Clubului Dinamo București, a fost înjunghiat mortal.

Tocmai de aceea, polițiștii englezi au făcut un apel către toți cei care au informații despre incident să-i ajute, ca să-i poată prinde pe agresori.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Noile imagini surprind de aproape momentul atacului barbar căruia i-a căzut victima românul în vârstă de 33 de ani, angajat să păzească intrarea la o petrecere luxoasă din Londra.

În timpul luptei, unul dintre bărbații care încercau să între cu forța la petrecerea privată scoate un cuțit, scriu jurnaliștii la "Daily Mail". Arma ar fi îndreptată amenințător către agenții de pază, apoi aruncată pe jos, în timp ce alți bărbați se lovesc cu pumnii, apoi se prăbușesc pe capota unei mașini.

Nu e clar cine îl lovește pe românul care intervine alături de colegii lui să-i oprească pe scandalagii, 9 la număr, după cum spun autoritățile.

Martin Brunt, jurnalist Sky News: ”Polițiștii spun că încă mai sunt persoane care au participat la petrecere cu care nu au apucat să vorbească și îi roagă să îi contacteze cât mai repede. Mai ales pe cei care au fotografiat sau filmat atacul asupra agenților de securitate.”

Într-un interviu acordat jurnaliștilor englezi, patronul firmei de pază pentru care lucra românul în Londra spune că l-ar fi prevenit să nu facă de pază la acea petrecere, tocmai pentru că ar putea participa persoane dubioase. Acesta spune că Tudor Simionov a lucrat până la 6 seara la un hotel în centrul Londrei, iar la încheierea orelor de program s-a dus la clubul de pe Park Lane.

Moartea fulgerătoare a românului i-a șocat pe prietenii săi din Londra, dar și din țară. Indoliați, au lăsat mesaje de condoleanțe pe pagina lui de Facebook sau au dus flori în locul unde a fost ucis.

Fostul handbalist Bogdan Voina era unul dintre apropiații lui Tudor. El a primit vestea morții lui cu durere.

Medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017 pentru Dinamo, Tudor plecase la Londra să-și continue studiile în marketing. Se stabilise la Ilford în estul Londrei și de 3 luni se angajase agent de pază.

Poliția din Londra descrie incidentul ca un atac șocant și precizează că alte 3 persoane: doi bărbați, agenți de securitate și ei, dar și o femeie, au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate.

Anchetatorii le cer martorilor să vină și să sprijine investigația care, deocamdată, a dus doar la arestarea unui tânăr de 26 de ani, fiul unui imam închis pe viață pentru terorism. Acesta nu ar avea însă legătură directă cu mortea românului.

Ambasada României la Londra s-a sesizat și a luat legătura cu autoritățile locale, dar și cu familia victimei, pentru asistență consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare pentru aducerea în țară a lui Tudor. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO