Trupul actorului Marin Moraru a fost depus la biserica Sfantul Gheorghe din Capitala. Miercuri va avea loc inmormantarea

Dată publicare: 23-08-2016 20:09
Dată actualizare: 26-08-2016 06:58


Trupul neinsufletit al actorului Marin Moraru a fost depus marti seara la biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, acolo unde rudele, prietenii, colegii sau admiratorii pot merge sa-i aprinda o lumanare.

Este o atmosfera apasatoare la biserica Sfantul Gheorghe.

Intr-unul dintre ultimele interviuri date de regretatul actor, acesta spunea: “Eu nu prea rad, de fapt nici nu stiu cand am ras in hohote ultima data sau daca am facut-o. O declaratie surprinzatoare si extrem de trista pentru cineva care a adus atat de multa bucurie pe fetele celor care au iubit teatrul si filmul.

Pe cat de multa lumina le-a adus spectatorilor in suflete, pe atat de multe lacrimi smulge acum din ochii celor care l-au indragit pe Marin Moraru si i-au apreciat munca.

Miercuri, trupul neinsufletit al marelui actor va fi depus la ora 10 in foaierul Teatrului National. Marin Moraru va fi inmormantat la cimitirul Bellu, pe aleea actorilor. Cortegiul funerar se va pune in miscare la ora 13.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO