Trei tineri din Mures, prinsi de politisti dupa ce au furat un seif cu 40.000 de lei. Ce suma au mai recuperat autoritatile

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55

Trei tineri cu varste intre 19 si 20 de ani au fost prinsi de politistii din Mures dupa ce au furat dintr-un club un seif cu 40 de mii de lei.

Politistii au facut perchezitii in casele suspectilor si au gasit mai multe obiecte valoroase nou-noute, pe care indivizii le-au cumparat cu banii furati.

Tinerii au furat seiful in urma cu trei saptamani, iar politistii au inceput imediat o ancheta si au descins la noua locuinte din Targu Mures si Sanpaul.

In urma cercetarilor oamenii legii au aflat ca trei tineri, toti din comuna Sanpaul au spart geamul si usa de acces a clubului de unde au furat seiful cu 40 de mii de lei inauntru.

La perchezitii, politistii au gasit in locuintele tinerilor obiectele pe care acestia le-au folosit pentru a patrunde in club, dar si un ATV, un televizor, haine, sabii si topoare, cumparate, se pare, cu prada din seif.

Din cei 40 de mii de lei, politistii au reusit sa mai recupereze doar 4500 de lei. Doi dintre tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, iar unul este cercetat in stare de libertate.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO