Tragedie la Câmpina. Doi medici, soț și soție, au murit de COVID în același salon al spitalului unde au lucrat

17-12-2020 16:41


Poveste cu final trist la Câmpina, unde doi medici, soţ şi soţie, au fost răpuşi de noul virus. Erau pensionari, însă ea continua să lucreze la spitalul din localitate, devenit acum unitate suport COVID.

A fost prima care s-a infectat şi de la ea s-a îmbolnăvit şi soțul. S-au stins pe rând, în spitalul pe care l-au slujit o viaţă întreagă.


Alexandrina şi Octavian Ionete
au fost radiologi la spitalul din Câmpina. Bărbatul în vârstă de 67 de ani nu mai profesa, însă ea a refuzat să se odihnească. Cel mai probabil, a luat virusul din spital.

Călin Tiu, managerul spitalului municipal Câmpina, povestește că medicii pensionari veneau oricând să ajute, la orice oră, atunci când era nevoie de ei, chiar și de sărbători.

Timp de două săptămâni, cei doi soţi au împărţit acelaşi salon şi au fost îngrijiţi de colegi. Pe 13 decembrie, bărbatul s-a stins, iar aseară, după o lună de luptă cu boala, s-a dus şi Alexandrina Ionete.

Colegii sunt înmărmuriţi de durere şi neputinţă. Iar acasă la cei doi medici e jale: fiii lor, nepotul şi nora însărcinată au trecut prin boală şi trebuie să reziste acum în faţa unei pierderi uriaşe.


VIDEO PROTVPLUS.RO