Tavanul unei secţii de poliţie din Pucioasa s-a prăbuşit: "Nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi". FOTO

Ultima actualizare: 10-05-2022 17:39
tavan prabusit
Facebook/Sindicatul Europol

Tavanul unei secţii de poliţie din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, s-a prăbuşit. Totul s-a întâmplat în cursul nopţii de luni spre marţi.

Sindicatul poliţiştilor Europol face publice imagini comentând situaţia şi spunând că incidentul se încadrează în „România lucrului bine făcut”, ei adăugând că în curând poliţiştii vor fi nevoiţi să poarte căşti de protecţie.

Sindicatul Europol este cel care a publicat, marţi după amiază, imagini cu plafonul căzut în secţia de poliţie din Pucioasa.

„Nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi, este sediul unei unităţi de poliţie din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea. Şi dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, scrie Europol pe Facebook, citat de News.ro. 

Reprezentanţii menţionează că anterior incidentului nu au fost „evidenţiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia cu privire la acest pericol”.

„Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetăţean sau vreunul dintre colegii noştri nu se aflau în sediul unităţii de poliţie, nefiind înregistrate victime” ,se mai arată în mesajul postat de sindicalişti.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO