Tăriceanu, stupefiat de cazul fetiței din Mehedinți: Capital de imagine din această dramă


Ultimul update: Duminica 23 Iunie 2019 15:39
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2019 15:34
Categorie: Stiri actuale
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară "stupefiat" de cazul fetiţei de la Baia de Aramă, criticând faptul că tot mai mulţi încearcă să extragă capital de imagine din drama acestui copil.

"Mă număr printre românii stupefiaţi şi emoţionaţi de drama micuţei Sorina, de acum celebrul caz de la Baia de Aramă. Ca părinte ştiu ce înseamnă delicateţea unui suflet de copil, iar adopţiile întotdeauna îmbracă forme dificile pentru micuţii care îşi schimbă peste noapte personajele din preajmă, căminul unde vieţuiesc, oraşul etc. Nu am să mă pronunţ faţă de profunzimile acestui caz, pentru că nu le cunosc şi sunt convins că alţii o vor face - trebuie să o facă! - mai bine decât mine. Plus de asta, văd tot mai mulţi încercând să-şi extragă capital de imagine din drama copilului. O singură măruntă observaţie mi-aş permite să fac, de pe margine. Anume că şi eu, şi restul românilor, probabil, am asistat la un spectacol năucitor şi dureros implicând prezenţa unui procuror şi a mascaţilor la un caz de adopţie cu ceva probleme. Cu adevărat am ajuns republica procurorilor, nimeni nu mai poate tăgădui asta, odată ce nimic nu se mai face sub soare fără generoasa participare şi contribuţie a colegilor lui Lazăr, Portocală ori Kovesi. Oare ne întoarcem în timp la vremurile când şi maternităţile erau supravegheate de procurori? Oare vin vremurile când procurori delegaţi vor asista la cursurile şcolare, în clase, pentru a se asigura ca se respectă la virgulă programa şcolară? A ajuns procurorul 'omul providenţial' care, împreună cu omniprezenţii mascaţi, salvează patria?", a scris duminică Tăriceanu pe Facebook.

El crede că nu acesta este viitorul României. "Voi ce credeţi dragi compatrioţi?", conchide liderul ALDE.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Tăriceanu, stupefiat de cazul fetiței din Mehedinți: Capital de imagine din această dramă
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO