Tanara din Capitala, la un pas de-a fi violata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere. Cine a fost agresorul

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51

O poveste terifianta s-a transformat in dosar penal. O adolescenta din Bucuresti a fost atacata de un individ in timp ce se intorcea singura acasa de la o petrecere nocturna.

Agresorul a talharit-o si a vrut sa o violeze, dar fata a tipat si un binevoitor a salvat-o. Suspectul are 24 de ani, iar in una din noptile trecute a atacat o eleva de 15 ani, care se intorcea singura acasa.

Agresiunea s-a petrecut in cartierul Ion Mihalache. Agresorul a atacat adolescenta si i-a luat portofelul in care avea cinci lei, telefonul mobil, iar apoi a incercat sa o agreseze sexual. Noroc ca cineva i-a auzit tipetele si a cerut ajutorul politiei.

Individul, un recidivist periculos dintr-o comuna din Prahova, abia intors din Spania, a reusit sa fuga. Politisti i-au dat de urma, iar in aceasta dimineata l-au luat de-acasa si l-au incatusat.

Dupa doar cateva ore de interogatorii, suspectul a fost convins sa dea cartile pe fata si a acceptat sa le arate politistilor unde si cum a atacat-o pe adolescenta.

Extrem de periculos, invidul care a mai fost arestat pentru furt si infractiuni rutiere, a fost pazit strasnic in timpul reconstituirii agresiunii.

Agresorul a fost retinut pentru urmatoarele 24 de ore sub acuzatiile de talharie si tentativa de viol. Luni va ajunge in fata unui judecator care va decide daca va fi arestat preventiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO