Tanara cu sarcina extrauterina a trecut prin operatia cu numarul 5. Familia ei a depus plangere la Ministerul Sanatatii

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32

Tanara de 19 ani din Botosani, operata de trei ori in 24 de ore dupa ce a ajuns la spital cu o sarcina extrauterina, a fost supusa celei de-a cincea interventii chirugicale.

Dupa trei saptamani de spitalizare in sectia de terapie intensiva, timp in care viata i-a fost permanent in pericol, fata a dat semne ca isi revine. Miercuri insa, starea ei s-a deteriorat vizibil, asa ca echipa de medici care o are in grija a decis sa o opereze din nou, de teama unor infectii.

Tanara este si acum internata la Spitalul Sf Spiridon din Iasi. Daca la inceputul saptamanii vestile despre starea ei erau bune, tanara fiind constienta si cu rezultate ale analizelor vizibil imbunatatite, insa ieri situatia ei s-a schimbat. Medicii au decis sa o opereze din nou.

Au constatat ca pacienta are zone pe intestin afectate de infectie. Prognosticul medicilor este in continuare rezervat. Femeia a ajuns la maternitatea Elena-Doamna cu o sarcina extrauterina si a primit intii un tratament medicamentos pentru eliminarea sarcinii.

In 24 de ore, tanara a fost operata de trei ori, dupa hemoragii repetate. Familia ei a depus o plangere la ministerul Sanatii si il acuza pe directorul medical al maternitatii ca a intervenit gresit si foarte tarziu. Ancheta ministerului este inca in curs.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO