Tanar mort in sediul politiei din Capitala. Barbatul lua taxe de parcare ilegale in Bucuresti

Ultima actualizare: 10-03-2014 00:13
politie

Un tanar de 26 de ani care incasa taxe de parcare ilegale in Bucuresti a murit, miercuri, in sediul Sectiei 10 Politie, dupa ce fusese ridicat de politisti de pe bulevardul Decebal, au declaratoficiali din Politia Capitalei, relateaza Mediafax.

Tanarul a fost gasit de politisti miercuri, in jurul orei 22.30, in timp ce dirija soferii care voiau sa parcheze in fata unui local de pe bulevardul Decebal. Pentru ca era cunoscut si ca hot de oglinzi auto, acesta a fost ridicat si dus pentru verificari la Sectia 10.

In timp ce se afla in sala de instructaj, tanarului i s-a facut rau si a inceput sa vomite. Politistii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns doua ambulante SMURD.

Medicii au incercat sa-l resusciteze, insa, in cele din urma, au declarat decesul tanarului. Acesta avea probleme cardiace si era infectat cu HIV si virusul hepatitei C, iar la momentul decesului era baut.

Cazul a fost preluat de politistii Biroului morti suspecte din cadrul Serviciului Omoruri. Anchetatorii au stabilit ca tanarul nu prezenta semne de violenta, iar cadavrul a fost transportat la INML, pentru necropsie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO