”Suveranul” Dan Cămârzan va fi supus unei expertize psihiatrice. E acuzat de crimă


Ultimul update: Marti 07 Mai 2019 17:41
Data publicarii: Marti 07 Mai 2019 13:50
Categorie: Stiri actuale

Fostul om de afaceri Dan Cămârzan, din Braşov, cu o avere estimată de Forbes în 2010 la 30 de milioane de euro, a fost reţinut pentru omor, suspectat că şi-ar fi ucis bunica.

Bărbatul, ale cărui afaceri au intrat în faliment, s-a făcut remarcat anul trecut printr-o serie de declaraţii bizare: a spus că e adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului, şi nici nu vor să aibă acte de identitate.

Dan Cămârzan, care a dezvoltat două ansambluri rezidenţiale de lux, locuia acum în casa mamei sale, împreună cu aceasta, dar şi cu sora şi bunica lui.

Luni dimineaţă, după cum spun procurorii, ar fi atacat-o din senin pe bătrâna de 92 de ani. Celelalte două femei nu au reuşit să-l îndepărteze şi au sunat la 112.

Ambulanţa sosită la faţa locului nu a putut resuscita victima. Fostul om de afaceri a cerut echipajului să-i acorde ajutor, spunând că îi este rău şi nu a mâncat nimic de două zile.

El fost dus apoi la audieri, unde a refuzat să comunice cu anchetatorii.

Dan Cămârzan a intrat într-un con de umbră, din 2009. A fost plecat din ţară câţiva ani, iar la întoarcere era de nerecunoscut. Anchetatorii vor stabili acum dacă se droga şi vor cere o expertiză psihiatrică în cazul său.

VIDEO PROTVPLUS.RO