Surse: o delegatie a ambasadei Chinei a mers la ANAF in urma controalelor din Dragonul Rosu. Cate tarabe au fost inchise

Ultima actualizare: 16-11-2015 07:04
inspectori ANAF in Dragonul Rosu

Inspectiile ANAF la tarabele cu “chinezarii” se pare ca nu i-au lasat indiferenti pe reprezentantii diplomatici ai Beijingului in tara noastra.

 

Surse oficiale afirma ca o delegatia a Ambasadei Chinei s-a dus vineri la ANAF, motivul fiind controalele facute de inspectorii Fiscului in “Dragonul Rosu”. Cei de la ANAF au anuntat ca intre 19 octombrie si 11 noiembrie au aplicat in acest complex amenzi si confiscari de peste 6,4 milioane lei. Cateva sute de contribuabili au fost verificati si aproape 200 de unitati comerciale sigilate.

Este o situatie in premiera - nicio alta reprezentanta diplomatica nu a fost in ultimii ani la Fisc. La sfarsitul lunii octombrie, presedintele ANAF anunta ca de decis ca, pentru o perioada, inspectorii antifrauda sa desfasoare controale in fiecare zi la Dragonul Rosu, „dat fiind volumul mare de marfuri si nivelul ridicat al evaziunii” din acest complex.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO