Surse: Gheorghe Dincă a povestit anchetatorilor cum le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza

Ultima actualizare: 04-08-2019 12:49

Au apărut noi informații despre modul barbar în care Gheorghe Dincă le-ar fi luat viața celor două fete.  

Potrivit unor surse, Dincă le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul și la ce metode a recurs pentru a scăpa de trupurile Alexandrei și Luizei.

Criminaliștii fac noi investigații în Casa Ororilor din Caracal și fiecare secundă care trece este chinuitoare și pentru familia Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie. Până acum, la dosar există doar mărturia lui Gheorghe Dincă.

Acesta a fost adus pe proprietatea lui din Caracal, unde o armată de anchetatori a continuat sâmbătă perchezițiile. Curtea și casa sunt verificate pas cu pas, în căutarea oricăror indicii utile! La tot acest proces, Dincă a asistat impasibil.

În toate zilele de percheziții, ceva a rămas totuși neschimbat. Acesta este Gheorghe Dincă. Surse din anchetă au declarat pentru Știrile ProTV că Dincă este de fiecare dată același: cooperant, liniștit și resemnat. Îi urmăresc cu atenție fiecare reacție și, de exemplu, nu l-au văzut niciodată trasărind că îi răscoleau un loc sau altul din proprietate.

Același Dincă le-ar fi povestit anchetatorilor modul în care ar fi sfârșit Alexandra. Individul ar fi recunoscut că o singură lovitură i-ar fi fost fatală fetei. Copila a căzut, cel mai probabil s-a lovit la cap și a rămas inconștientă - apoi i-a ars trupul.

Datele care confimă moartea Alexandrei i-au marcat profund și pe vecinii din zonă.

Vecin: ”Fumul s-a simțit la toți vecinii, după amiază...mirosea a ceva cum ar fi cabluri încinse."

Vecin: "Râmaru a fost minciună față de asta. Bucuria mea sufletească este că au venit autoritatiile de la București, că dacă nu veneau cei de la București era încurcată treaba. Trebuia să vină ei să găsească pete de sânge și toate treburile astea?"

Vecin: "Am simțit miros, de fapt de la el întotdeauna mirosea urat. Mai înecăcios. Mi s-a făcut pielea găină, nu concep așa ceva, un om să facă".

Dacă în cazul Alexandrei Macesanu există certitudinea că a fost ucisă, au apărut noi detalii și în cazul Luizei Melencu. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că i-ar fi luat viața încă din ziua în care s-a urcat în mașina lui, tot cu o lovitură, apoi a aruncat trupul copilei în Dunăre, în zona orașului Corabia.

În ziua în care Dincă a fost adus de la București înapoi la Caracal, anchetatorii au mai făcut o oprire rămasă deocamdată necunoscută: au mers la marginea orașului Slatina unde Dincă le-a zis că fost aruncat ghiozdanul Luizei, ghiozdanul cu care fata a fost văzută în ziua dispariției. Obiectul nu a fost identificat cum s-a făcut cu telefonul Alexandrei.

Familia Luizei se agață, însă, de orice speranță, iar bunicii fetei sunt revoltați că ancheta, luni de zile, a bătut pasul pe loc...

Bunicul Luizei: "Se fac 4 luni de zile. Am fost mințit, înșelați, amăgiți, aburiți."

Până la această oră, în casa suspectului a fost descoperit doar ADN-ul Alexandrei.

Bogdan Alexandru, avocat: "A spus că a stat ceva vreme să se gândească ce face și într-un caz și în altul. Și a luat aceste decizii. În cazul Luizei a oscilat s-a răzgândit, a vrut în Olt, apoi într-o pădure. Și într-un final a luat decizia cu Dunărea."

În fața porții lui Dincă, oamenii au început să se adune ca la priveghi. Un bărbat a venit tocmai din Vâlcea ca să aprindă o lumânare.

Motociclist: "Toți am avut speranța că nu sunt ele. Ca orice tată nu aș vrea să fiu în locul părinților. Nu știu cum a putut să facă acest lucuri în condițiile în care are atâția vecini."

Verificările în curtea și casa lui Dincă ar putea să dureze câteva săptămâni.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO