Surse: După ce s-a autopropus pentru un nou mandat, Vlad Voiculescu nu va fi nici consilierul noului ministru al Sănătății

Dată publicare: 20-04-2021 22:48
Dată actualizare: 20-04-2021 22:54


Surse: După ce s-a autopropus pentru un nou mandat, Vlad Voiculescu nu va fi nici consilierul noului ministru al Sănătății

Vlad Voiculescu nu va fi consilierul onorific al viitorului ministru al Sănătății, au declarat marți noapte surse din coaliția de guvernare. Asta după ce Voiculescu s-a autopropus pentru funcția din care a fost demis de premierul Florin Cîțu.

 

Coaliția de guvernare va anunța miercuri dimineața propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății, aceasta fiind, potrivit surselor Știrilor Pro TV, actualul secretar de stat Ioana Mihăilă, de la USR PLUS.

Medicul Ioana Mihăilă nu și-l va lua însă ca sfătuitor pe cel care i-a fost timp de câteva luni șef direct, respectiv Vlad Voiculescu.

Altfel spus, fostul ministru al Sănătății, demis de premierul Florin Cîțu, nu va mai fi nici măcar consilier onorific al noului ministru.

Decizia celor de la USR PLUS vine după ce Voiculescu s-a autopropus în discuțiile din coaliție pentru funcția din care a fost demis, dar a fost ignorat de colegi, au spus surse din partid pentru Știrile Pro TV.

Voiculescu nu a negat ulterior această informație: “Cei care v-au dat informaţia încearcă să mă picteze într-un anumit fel. Cei care mă cunosc ştiu că nu m-am agăţat şi nu mă voi agăţa niciodată de o funcţie. Da, vreau ca munca mea sa fie cu rost, dar asta e altceva”.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO