Stomatolog din Campulung Muscel, acuzat de o femeie ca i-a abuzat fetita in timpul consultatiei. Politia a deschis ancheta

09-02-2017 13:13


 Politistii din Arges verifica o plangere bizara, facuta de o femeie din Campulung Muscel: ea l-a reclamat pe un medic stomatolog ca ar fi incercat sa-i abuzeze sexual fetita de 7 ani, chiar in timpul unei consultatii.

 Totul s-ar fi petrecut in timp ce mama se afla in cabinet! Doctorul respinge acuzatiile, iar daca se va dovedi ca femeia a mintit, risca sa ajunga in inchisoare pentru denunt calomnios.

Politistii au fost surprinsi cand femeia, de meserie profesoara, s-a dus cu fetita de mana sa reclame ca in cabinetul stomatologulu, copila ar fi fost supusa la perversiuni. Mama sustine ca nu vedea ce face medicul pentru ca ea astepta in spatele unui paravan. La un moment dat, fetita i-ar fi facut semne disperate si doar atunci femeia ar fi reactionat.

Cum cabinetul stomatologic se afla foarte aproape de politie, iar acuzatiile erau socante, politistii s-au dus imediat sa vada despre ce este vorba. Medicul de 36 de ani a negat totul si, mai mult, a aratat ca nu are niciun paravan in incapere.

Tatal medicului este convins ca femeia, care locuieste in acelasi bloc in care, la parter, se afla cabinetul, urmareste sa-l denigreze pe fiul lui si chiar sa obtina niste bani pentru a-si retrage plangerea.

Tanarul stomatolog este aparat si de vecinii scandalizati de acuzatiile femeii.

Politia a luat declaratii timp de cateva ore de la toti cei implicati. Fetita, audiata in prezenta unui psiholog, sustine varianta mamei. Daca se dovedesc adevarate spusele ei, medicul ar putea ajunge dupa gratii. In schimb, daca femeia a mintit, risca pana la 3 ani de inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO