STIRI PE SCURT: O noua acuzatie pentru Mihail Vlasov, greva la Metrorex iar 10 angajati CNADNR sunt acuzati de fraude

15-05-2014 19:55


Vlasov

Fostul sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, este acuzat si de santaj, iar sindicalistii de la metrou ameninta cu greva. Amanunte, si alte stiri, pe scurt.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, avocatul Mihail Vlasov, este acuzat si de santaj. Anchetatorii spun ca si-ar fi amenintat succesorul in functie ca, daca nu are grija ce face, va dezvalui presupuse acte de coruptie in care ar fi implicat. Vlasov este judecat deja pentru trafic de influenta, iar fiica lui, Vanda, este cercetata pentru instigare la fals.

Cititi si: Mihail si Vanda Vlasov sunt cercetati penal in acelasi dosar. Avocatul l-ar fi santajat pe presedintele CCIR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a luat masuri dupa ce Stirile PRO TV au difuzat o ancheta despre posibile fraude comise de unii angajati ai CNADNR la punctele de taxare ale podurilor de la Giurgiu si Giurgeni. 10 angajati de la Giurgeni sunt cercetati disciplinar si au contractele de munca suspendate.

Aproximativ 1000 de sindicalisti de la metrou au pichetat Ministerul Transporturilor si au organizat un mars de protest pana la guvern. Ei sunt nemultumiti ca nu le-au fost majorate salariile cu rata inflatiei, asa cum le-a promis conducerea Metrorex si ameninta cu organizarea unei greve si oprirea activitatii, daca nu li se rezolva solicitarile pana in noiembrie.

Cititi si: Aproximativ 1.000 de sindicalisti de la metrou au protestat in Piata Victoriei. LISTA nemultumirilor

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO