Siegfried Mureșan: ”Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European”


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 14:55
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 14:48
Categorie: Stiri actuale
Rovana Plumb

Europarlamentarul Siegfrid Mureșan a anunțat miercuri faptul că Rovana Plumb nu a primit aprobare din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european.

Știrea este în curs de actualizare!

”Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condițiile pentru a deveni comisar european.

Comisia Juridică a Parlamentului European a decis acum să o invite mâine pe Rovana Plumb la o audiere excepțională ca urmare a informațiilor contradictorii din declarațiile de avere ale domniei sale. Doar după aceea Comisia Juridică a Parlamentului European va da un verdict final.

În acest moment Rovana Plumb face România de râs la nivel european.” - a anunțat Mureșan.

În urmă cu câteva zile, europarlamentarul francez de stânga Manon Aubry, membru în Comisia pentru Afaceri Juridice, a scris pe Twitter că viitorii comisari europeni nu au dat ParlamentuluI European „nici mijloacele, nici timpul necesar pentru a verifica” declaraţiile lor de interese.

Astfel, 9 dintre comisarii desemnaţi pentru viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen ar fi depus declaraţii de interese incomplete sau care indică probleme grave.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO