Si-a jefuit viitorii socri si a fugit cu 21.000 de euro si bijuterii din aur. Mesajul pe care i l-a transmis iubita lui

26-02-2016 07:47

Jaf intr-o vila dintr-un sat de langa Targoviste. Paguba - 21.000 de euro, peste o suta de grame de bijuterii din aur si o iubita tradata.
 

Principalul supect are un nume predestinat, "Seif", si este un tanar de 27 de ani. Este vorba chiar de viitorul ginerele al proprietarilor pagubiti, care este de negasit.

Alarmate, rudele l-au dat in cautare generala si spera ca politistii ii vor da de urma inainte de a face praf toata averea furata.

Seif si Raluca traiesc impreuna de mai bine de 4 ani, iar disparitia iubitului a devastat-o pe femeie.

Raluca Roman, concubina lui Seif: "Nu ma gandeam ca imi faci una ca asta. Te rog sa raspunzi la telefon si sa aduci banii."

Seif, pe numele sau real, Ionel Stan, are 27 de ani si pana ieri locuia in casa concubinei lui. Miercuri insa, a disparut fara urma si, odata cu el, si o parte din averea familiei.

Roxana Roman, proprietara pagubita: "A zis ca se duce sa ia fan si dus a fost, n-a mai venit. S-a dus ea in casa si a vazut ca nu mai e aurul acolo. In casa nu mai erau 21 de mii de euro."

Intreaga familie pagubita este ferm convinsa ca Seif, cel care urma sa le devina ginere, este autorul jafului.

Imediat dupa ce si-au dat seama ca au fost jefuiti, cei din familie au sunat la 112. Politistii au sosit la fata locului si strang toate probele pentru a pune cap la cap cine a dat atacul.

Ramasi fara bani si aur, pagubitii spera ca cineva il va recunoaste la televizor pe suspect si va da de veste politistilor unde se afla. Daca va fi gasit si vor exista probe ca el este vinovat, individul risca pana la 7 ani de inchisoare pentru furt.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO