Scene de groaza intr-o garsonierea din Capitala. O femeie, posibil prostituata, a fost macelarita

Ultima actualizare: 17-11-2012 00:27

O biata suta de lei. Doar atat a valorat viata Cristinei, o fata de 20 de ani intrata de buna voie, in lumea intunecata a prostitutiei.

Pana marti noapte si-a vandut corpul ca pe o marfa, fara sa isi imagineze ca ultimul dintre clienti o sa ii fie si calau. Cand a fost gasita, era moarta in cada. Criminalistii au preluat de urgenta cazul, insa lista de suspecti se anuntza lunga. Potrivit vecinilor, tanara era frecventata des de indivizi agresivi.

Cristina se ascundea printre tinerele de pe aceasta pagina de internet unde isi fac reclama diverse fete care se prostitueaza. Se intituleaza escorte si sunt dispuse sa le satisfaca potentialilor clienti toate dorintele.

Tanara de 20 de ani se vindea pentru o suta de lei. Si totusi ceva l-a nemultumit pe cel care a vizitat-o ultima oara. Strainul nu s-a limitat la o partida de amor si i-a luat viata.

Cristina locuia intr-o garsoniera inchiriata in apropiere de Palatul Parlamentului. Acolo isi primea clientela. Vecinii stiau cu ce se ocupa fata.

Ironia sortii face ca miercuri proprietarul garsonierei a venit sa vada de ce tanara nu-i raspunde la telefon. A deschis usa si i-a gasit cadavrul in baie.

Politistii au fost chemati de urgenta iar investigatiile s-au prelungit si astazi.

Cristina este a doua prostituata care a sfarsit tragic luna aceasta. Acum cateva saptamini, o alta tanara a fost omorata in padurea Baneasa. Ancheta este in curs si in acel caz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO