Scandal într-un magazin din Buzău cu un bărbat care refuza să poarte mască. Paznicii l-au pus la pământ

Ultima actualizare: 14-01-2022 18:36

Un bărbat din Vrancea a ajuns la poliţie după un scandal într-un magazin din Buzău. Omul a refuzat să poarte masca de protecție, la intrarea în centrul comercial, și s-a luat la harță cu agenții de pază.

A urmat o busculadă, până când bărbatul a fost imobilizat și predat poliției. Un martor a fost prins și el în conflict. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum tânărul intră în magazin, refuză să își pună masca, și chiar îl împinge cu unul dintre agenți. Un al doilea paznic reușește să îl prindă și îl pune la pământ.

În acel moment intervin și alți angajați ai magazinului care încearcă să îl imobilizeze până la sosirea echipei de intervenție. În altercație, un alt bărbat care era în magazin a fost şi el lovit şi i-au fost rupte hainele.

Clienții magazinului asistă șocați la întreaga scenă. După aproape un minut apare echipa de intervenție a firmei de pază care îl preia pe clientul recalcitrant şi îl scoate afară din magazin. Bărbatul a fost apoi predat echipajului de poliție venit la fața locului.

„Lasă-mă să vorbesc ... ăsta m-a filmat, puteți să verificați, mă filmează și acum ... 1,2,3,4,5, ăsta m-a lovit, puteți verifica” spune unul din bărbații implicați în conflict.

Cornelia Stroe – IPJ Buzău: „S-a iscat un conflict spontan între un tânăr în vârstă de 25 de ani din Vrancea și alte persoane aflate în supermarket, motiv pentru care bărbatul a fost imobilizat de agenții de pază.”

Bărbatul a fost sancționat de polițiști cu 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare și pentru tulburarea liniștii publice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO