Scandal in Vaslui, din cauza unui show erotic intr-un club, sustinut in fata unor minore. Politia s-a autosesizat

Ultima actualizare: 12-03-2017 00:28
Show erotic in club Cuba

Inspectoratul Judetean de Politie din Vaslui s-a autosesizat in cazul unui club din Vaslui, din cauza unor fapte care contravin "bunelor moravuri".

Mai exact, conform publicatiei locale Vremea Noua, politia s-a autosesizat dupa ce in clubul Cuba a avut loc un show erotic, in prezenta unor minore.

Astfel, potrivit sursei citate, oamenii legii au deschis un dosar penal in care efectueaza cercetari cu privire la sarvarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice.

Pe de alta parte, in seara respectiva, clubul ar fi fost vizitat de doua ori de echipele de politie din cadrul Serviciului de Investigatii Economice, Ordine Publica si Investigatii Criminale, insa acestia au fost insa inainte de inceperea spectacolului erotic.

Reprezentantii politiei au precizat ca in cadrul acestei actiuni au fost verificate eventualele elemente turbulente, precum si daca sunt servite bauturi alcoolice minorilor.

Cazul a devenit public dupa ce persoana care se ocupa de administrarea paginii de Facebook a clubului a postat pe aceasta retea de socializare fotografii din timpul show-ului erotic, sustinut de un grup de stripperi in fata unor adolescente.

vremea noua

Ulterior, dupa viralizarea acestora in mediul online, imaginile au fost sterse.

Administratorul clubului a spus ca nu a fost informat cu privire la acest dosar penal. “Nu am fost anuntat de politie ca mi s-a deschis dosar penal, insa nu stiu de ce s-ar face asa ceva, pentru ca nu exista plangere. In rest, nu comentez”, a spus el pentru Vremea Noua.

vremea noua
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO