Sase elevi minori din Botosani, prinsi de politisti cand consumau alcool si fumau intr-o casa parasita, in timpul orelor


Ultimul update: Marti 28 Februarie 2017 07:14
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2017 07:57
Categorie: Stiri actuale

Sase elevi din Botosani, care au chiulit de la ore, au fost prinsi de politistii locali in timp ce consumau bauturi alcoolice si fumau intr-o casa parasita.

Minorii au fost dusi la sectie, unde au ajuns si parintii lor.

Sef politie locala: "Pana la cat aveati ore?"

Elevi: "Pana la 18.00."

Sef politie locala: "Deci acum sunteti in timpul orelor?!"

Elevi: "Da."

Cei sase adolescenti, elevi in clasa a noua la licee din Botosani, au fost gasiti de politistii locali intr-o casa parasita, aflata langa una dintre unitatile de invatamant. Oamenii legii i-au dus imediat la sectie.

Ioan Onutu, director Politia Locala Botosani: "Echipajul a constatat ca ei consumau bauturi alcoolice, fumau si trageau de anumite ornamente din casa respectiva. Ei au spus ca au chiulit."

Dirigintii au fost sunati si informati despre cele intamplate.

Ioan Onutu, director Politia Locala Botosani, prin telefon: "In acest moment am niste elevi de-ai dumneavoastra. Vreau sa stiu daca trebuiau sa fie la ore."

Conducerea unuia dintre licee sustine ca nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele elevilor.

Beatrice Papadie, directorul uneia dintre unitatile de invatamant: "Ei au parasit perimetrul scolii in timpul pauzei desi stiau de la inceputul anului scolar, atunci cand au luat la cunostinta prevederile regulamentului de ordine interioara, ca nu au voie in timpul programului scolar sa iasa din incinta scolii."

La politie au fost chemati si parintii minorilor. In urma discutiilor, adolescentii au scapat doar cu o mustrare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO