Scandal după scandal la Poliția Rutieră. Purtătorul de cuvânt, cercetat disciplinar după mesajul de pe Facebook

Ultimul update: Miercuri 01 August 2018 19:53
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018 18:01
Categorie: Actualitate

Scandal după scandal la Poliția Rutieră. Pagina de Facebook a instituției s-a umplut de comentarii negative și a primit de la vizitatori nota minimă de 1,1 din 5 după ridicarea numerelor cu mesaj anti-PSD.

Mai mult, a fost declanșată o anchetă internă pentru că purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a postat un mesaj controversat: "Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, vă rog să apelați la vecini, popi, la rude, dar nu la poliție", a scris comisarul șef Ovidiu Munteanu. Acesta este cercetat disciplinar.

După acest mesaj al comisarul şef, Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, pagina oficială a instituţiei a fost luată cu asalt.

Răvăşit încă de scandalul plăcutelor de înmatriculare cu mesaj anti PSD, ratingul instituţiei a scăzut vertiginos, iar reacţiile au fost tot mai dure. Pe mail sau Facebook, oamenii cer demisia purtătorului de cuvânt care le-a transmis celor care critică poliţia să nu le mai ceară sprijinul.

Sunt zeci de mii de comentări negative, care au adus retrogradarea instituţiei până la o stea. Asta deşi mulţi dintre cei care au dat recenzii negative susţin că au fost raportaţi de poliţie la Facebook care le-a şters evaluarea.

Reacțiile utilizatorilor pe Facebook:

"Individul Ovidiu Munteanu trebuie să plece din funcţie. Nu poţi să apari cu o astfel de declaraţie. El este plătit pentru a proteja. Deci dacă nu îi convin criticile la adresa instituţiei din care face parte, să nu mai apeleze la leafa primită şi să se retragă."

"Oamenii apelează la Poliţia Română pentru că ei sunt cei care vă plătesc. Nu uitaţi asta!! Sunteţi în slujba lor, nu împotriva lor, şi oamenii vă plătesc!! Ei apelează la voi nu pentru că vă plac, ci pentru că plătesc ca să le oferiţi un serviciu."

"Aveţi tupeul să ne trimiteţi la popi când vom avea o problemă. Nu vă e ruşine? Sunteţi serviciu public, plătit din banii cetăţenilor. Asta înseamnă că atunci când orice cetăţean va avea o problemă, voi trebuie să-l apăraţi şi protejaţi."

În schimb, Brigada Rutieră a subliniat, printr-un comunicat cu o formulare nefericită ca "instituţia nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal".

Între timp, comisarul Ovidiu Munteanu şi-a şters postarea.

Şeful Brigăzii Rutiere: ”Urmează să vedem dacă a adus prejudicii insituției şi în funcţie de rezultat o să începem sau nu acţiunea disciplinară.”

Comisarul Ovidiu Munteanu se poate alege cu un avertisment, însă riscă inclusiv demiterea din această funcţie şi retrogradarea.
 
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Șoferul cu numere anti-PSD, citat ca martor în dosarul penal deschis de Poliția Rutieră
Șoferul cu numere anti-PSD, citat ca martor în dosarul penal deschis de Poliția Rutieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
ilie balaci
Filmul zilei în care Ilie Balaci a murit. Sicriul cu trupul său, depus la stadionul Ion Oblemenco
Mai multe anchete în desfășurare în cazul copilului mort într-un spital din București
Comisarul european pentru Uniunea Securităţii: Statele UE luptă în prima linie
Cazul copilului mort. Raportul preliminar al controlului efectuat de DSP la Sanador
Bărbatul care figurează de 18 ani ca fiind mort. Motivul pentru care s-a întârziat repararea greșelii
Cum a reușit un hoț să păcălească o vânzătoare din Baia Mare. VIDEO
migranti
Şapte migranţi au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră din Arad, ascunşi intr-o maşina, în spatele unui perete fals
Învăţătorul acuzat că ar fi strâns de gât un elev a anunţat că îşi dă demisia. Părinţii au făcut plângere
Tânăr aflat sub medicamentație, dispărut de acasă. Mesajul disperat al mamei
Șicanare în trafic, în Caransebeş. Scenele șocante surprinse de un alt șofer prezent
Un polițist din Prahova a fost rănit în timpul unei intervenții într-un scandal domestic
Scene șocante în Tulcea. Polițiștii cer ajutor pentru găsirea unui agresor