Rudele si prietenii i-au spus adio Roxanei, tanara transata de sot in SUA. Ce au spus la inmormantare cei care au cunoscut-o

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Despartire sfasietoare marti in judetul Cluj. Rudele si prietenii i-au spus adio Roxanei, tanara transata de sotul ei in Statele Unite.

Cazul ei a facut valva peste Ocean si i-a oripilat pe procurori. Femeia a cazut victima geloziei unui roman, care i-a fost sot doar 4 luni. Revoltat ca a fost parasit barbatul in varsta de 38 de ani a urmarit-o si, in ciuda unui ordin de restrictie, a ucis-o.

Apropiatii Roxanei au infruntat ploaia deasa si au venit sa ii spuna ramas bun. Trupul femeii a fost repatriat din Statele Unite, dupa lungi formalitati. Pe cel care i-a luat zilele Roxana, peste Ocean. Dupa o relatie de cateva luni, cei doi s-au casatorit. Roxana era cea de-a treia sotie a lui Cristian.

In scurt timp intre ei au si aparut tensiunile care au culminat cu o crima ce i-a socat pe americani.

"Acest caz este cel mai brutal din cate am vazut vreodata", spunea procurorul in 20 noiembrie.

Cristian devenise atat de violent incat Roxana l-a parasit. De teama s-a mutat intr-un alt oras si chiar a obtinut un ordin judecatoresc. Barbatul insa nu s-a lasat.

''O luna intreaga a cautat-o, a vanat-o si a planuit crima. A incercat sa mituiasca fosti colegi de-ai victimei ca sa afle unde este", mai povesteste procurorul.

Si a localizat-o. A incercat sa-si cumpere un pistol si cum nu a reusit si-a luat o secure, si si-a asteptat sotia in fata casei. Femeia a fost gasita cu rani cumplite, in masina lui, la un kilometru distanta.

Politistii au fost anuntati chiar de tatal agresorului. Omul care este directorul unui liceu din Cluj venise in Statele Unite tocmai pentru ca stia ca fiul lui are probleme.

Cand s-a predat, agresorul i-a rugat pe politisti sa-l impuste ca sa-si primeasca pedeapsa cu moartea. Deocamdata risca inchisoarea pe viata. Roxana avea 36 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO