Jean Claude Van Damme spune "Romania, te iubesc". Actorul isi aduce familia in Bucuresti unde va investi intr-o piscina

Ultima actualizare: 20-03-2014 00:28
Van Damme

"Romania, te iubesc", spune renumitul actor Jean Claude Van Damme. Dupa ce a filmat, la Balea Lac, el s-a declarat indragostit de tara noastra si se gandeste serios sa faca afaceri la noi.

Van Damme va incepe cu o piscina in Otopeni, pentru care ar urma sa bata palma in cel mult doua saptamani, cand se va intoarce in Romania, impreuna cu sotia si unul dintre copii.

La ultima vizita facuta in Romania, Jean Claude Van Damme s-a aratat interesat sa investeasca in renovarea acestei piscine din Nordul Capitalei detinuta de un om de afaceri libanez, bun prieten al actorului. Lucrarile au inceput deja si urmeaza sa fie finalizate la jumatatea lui mai.

Van Damme, alaturi de Mohamed Zorkot
Mohamed Zorkot i-a propus lui Van Damme sa devina asociati, iar actorul belgian s-a aratat incintat.

"La vara o sa arate totul superb. Van Damme a venit cu ideea sa se faca piscina in mozaic de perle. Va fi nisip adus din Grecia. Ideea e simpla: fiecare om care va veni aici sa se simta ca si cum e intr-o tara exotica. O data pe saptamana sau chiar de 2 ori vom aduce cantareti internationali sau DJ si oamenii vor ramane peste noapte si vor petrece pana dimineata", a declarat Gabriela Pavel, reprezentantul complexului.

Jean Claude Van Damme spera ca piscina va semana cu celebrele cluburi din Ibiza ori Saint Tropez, unde mii se tineri se distreaza pana in zori.

Altfel, actorul este indragostit de tara noastra. Pe contul sau de Facebook a postat un mesaj emotionant, in care care a scris mare "Romania, te iubesc". Ii plac la nebunie peisajele superbe din tara noastra si ar vrea doar mancare romaneasca.

Piscina preluata de Van Damme

Intrebat daca ii plac fetele din Romania, actorul a marturisit ca "imi place mancarea romaneasca".

Jean Claude Van Damme a fost la noi saptamana trecuta, cand a filmat la Balea Lac. Inainte sa plece, a petrecut o seara in Bucuresti cu prietenii.

Actorul a mancat intr-un local din centru, apoi a mers intr-un club, unde a stat pana dimineata. Peste tot a fost inconjurat de femei frumoase.

Van Damme, alaturi de sotia sa,Gladys

Van Damme a promis ca se va intoarce in Romania impreuna cu sotia lui, Gladys si unul dintre baietii lor. Faimosul actor este la a 5-a casatorie si are 3 copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO