Romania, raiul hotilor de tot felul. Unii dintre semenii nostri au ajuns sa fure bolovani

Ultima actualizare: 05-11-2012 07:08

Avem o dovada concreta de la Suceava, unde angajatii unei firme au fost prinsi in miez de noapte, in albia raului Suceava. Fara niciun fel de autorizatie, muncitorii incarcau mai multe camioane cu pietris.

Cand au vazut ca sunt filmati, au oprit utilajele, dar politistii i-au gasit la sediu. Niciunul nu s-a gandit ca poate schimba cursul apei si ca la prima ploaie serioasa, zona ar fi maturata de indundatii.

Utilajele firmei lucrau joi noapte la foc continuu. Camioanele erau umplute extrem de repede, pentru ca balastul sa fie descarcat in statia de sortare din apropiere. Cand au vazut ca sunt filmati, muncitorii au oprit utilajele si au stins farurile.

Intr-un final, hotii n-au avut de ales si au pornit la drum.

Politistii au aparut in 10 minute, in urma unui apel la numarul de urgenta 112. L-au prins doar pe soferul unui autocamion, care apucase insa sa scape de pietris.

Tot ce se scoate din albie noaptea se poate usor vedea usor la lumina zilei, in curtea societatii. Asa ca inspectorii de la Mediu au vrut sa afle cit de grava este situatia. Si au constatat ca locuintele din vecinatate sunt in pericol, daca este modificat cursul raului. Oamenii locului stiu cat au avut de tras dupa fiecare inundatie.

Contactat telefonic , patronul firmei de constructii spune ca nu stie ce au facut angajatii lui azi noapte.

Si inspectorii de Mediu au inceput la randul lor o ancheta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO