Roman impuscat mortal la Londra, la doar 2 zile dupa ce a ajuns. Ce au descoperit politistii in apartamentul sau

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Sfarsit teribil pentru un tanar din Mehedinti, care a fost gasit impuscat in piept, intr-un apartament din Londra. Romanul ajunsese in Marea Britanie cu doar 2 zile inainte de cumplita tragedie, iar apropiatii spun va voia sa munceasca acolo.

Tanarul in varsta de 29 de ani a ajuns saptamana trecuta in Londra, insa sambata noaptea el a fost gasit impuscat in apartamentul unde locuia. La fata locului au sosit politisti, dar si medici care au incercat sa ii salveze viata, insa romanul pierduse deja prea mult sange asa ca nu s-a mai putut face nimic.

Detectivii britanici au deschis o ancheta si incearca sa lamureasca acest caz plin de mister, pana in acest moment. Ei au retinut deja un suspect, un tanar in varsta de 18 ani. Potrivit presei britanice cartierul unde s-a petrecut tragedia este o zona rau famata, unde deseori au loc scandaluri si arestari.

Ionut Lazar lucra la o firma de paza din Timisoara. Saptamana trecuta si-a dat demisia si le-a spus prietenilor ca vrea sa merga la munca in Marea Britanie, insa nu le-a dat prea multe detalii despre ce ar urma sa faca acolo sau unde va sta. “A anuntat cu cateva zile inainte ca nu mai vine la lucru, ca vrea sa plece in afara si ca pleaca prima data acasa, in Oltenia", spune patronul firmei de paza.

"Eu n-am stiut niciodata de asa ceva, cum ca ar vrea sa plece in strainatate sa lucreze, sau ceva. Eu de cand il stiu lucra agent de paza", sustine insa o prietena a lui Ionut. "Era un baiat de nota zece, te puteai baza pe el in orice situatie, era de incredere, era sufletist, orice nevoie aveai, orice problema aveai, era primul pe care puteai sa il suni. Am sperat ca e o gluma proasta. El era cel care iti punea zambetul pe buze "

Patronul sustine ca Ionut a plecat in Anglia “pentru un castig mai bun”. “Sa nu ai cu un angajat o problema, in Romania, timp de trei ani de zile, e lucru foarte mare. Am avut un soc, toti am fost socati, am fost socati cand am aflat despre el ca el era... nimeni nu am avut ce sa-i reproseze in toti anii astia.:

Potrivit presei britanice, nimeni nu stie de la ce a pornit totul sau daca romanul a fost victima unei reglari de conturi. Politistii au anuntat ca au retinut un suspect. Tot presa britanica precizeaza ca politistii ar fi ridicat din apartament, ca probe, o suma de bani si ceva asemanator unei pudre albe. Anchetatorii fac apel si la eventualii martori sau la cei care detin informatii care ar putea ajuta ancheta, sa vina la politie. Acum, rudele si prietenii lui Ionut strang bani sa ii aduca trupul acasa, pentru inmormantare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO