Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. Ultimul omagiu, la capela cimitirului Progresu


Ultimul update: Marti 30 Aprilie 2019 20:24
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2019 19:34
Categorie: Stiri actuale

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. Între timp, cei care l-au cunoscut își pot lua rămas bun, pentru că trupul său este depus la capela cimitirului Progresu, din București.

Sunt oameni care locuiesc în zonă și au venit să vadă ce se întâmplă în fața bisericii Sfântu Gheorghe din cadrul cimitirului Progresu din sectorul 5 al Capitalei.

Trupul neînsuflețit al fostului creator de modă a fost depus în capelă, unde se află câțiva apropiați și cunoscuți de-ai lui Răzvan Ciobanu.

Înmormântarea va avea loc joi, iar până atunci sunt așteptați să-și ia rămas bun de la Răzvan Ciobanu cei care l-au cunoscut, în special din lumea modei. Răzvan a avut prima prezentare de modă la 19 ani și a colaborat de-a lungul timpului cu unele dintre cele mai mari case de modă din lume.

Rezultatul necropsiei lui Răzvan Ciobanu

 

Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, necropsia a arătat că moartea a survenit din cazua rănilor provocate de accidentul rutier. Astfel, el a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie internă.

Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte să moară în cumplitul accident produs pe un câmp din Săcele - Constanța. Testele rapide au indicat prezența, în sânge, a unor substanțe interzise, potrivit unor surse din anchetă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO