Rafuiala ca-n vestul salbatic, cu lopeti, bate si topoare, in Olt. Motivul absurd care i-a infuriat pe indivizii din imagini

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19

Scene ca-n vestul salbatic au fost inregistrate duminica dimineata, in orasul Draganesti, din judetul Olt. Mai multi indivizi s-au dus inarmati cu lopeti, bate si topoare la poarta unei familii si au lovit gardul si poarta.

S-au infuriat si mai tare cand au vazut ca nu iese nimeni din casa la confruntare. Dar nu au apucat sa faca mai mult rau, pentru ca a venit un echipaj de politie.

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona, se vede cum un individ, cu o bata in mana, ia o piatra de pe jos si o arunca spre casa. Apoi pleaca, dar se intoarce cateva secunde mai tarziu, insotit de mai multi tovarasi, toti inarmati.

Sunt suparati pe cei care locuiesc in acea casa pentru ca nu i-au sustinut intr-un dosar in care sunt cercetati pentru evaziune fiscala, asa ca le cer socoteala. Nu primesc insa niciun raspuns si devin violenti. Deranjat de harmalaie, un vecin suna la 112.

Comisar Iulian Nicolae, IPJ Olt: "La fata locului s-a deplasat o echipa de politisti, care a sanctionat contraventional 4 persoane. Este vorba de o stare conflictuala mai veche intre membrii a doua familii, iar pentru asigurarea linistii si ordinii publice in zona s-a luat masura suplimentarii cu efective si intensificarea patrularii echipajelor de politie in zona respectiva."

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Patru barbati sunt cercetati in libertate pentru tulburarea linistii publice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO