Salonul de masaj din Capitala care oferea "servicii speciale". Ce au descoperit anchetatorii in spatele acestei afaceri

Ultima actualizare: 14-09-2015 07:08

Mai multi proxeneti din Capitala care racolau si minore au fost prinsi de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din sectorul 4.

Gruparea ar fi fost formata din membrii aceleiasi familii si detinea un salon de masaj in spatele caruia functiona de fapt un bordel. Vineri, in vila unde lucrau fetele, zi si noapte, politistii au gasit si o minora fugita dintr-un centru de plasament.

Vica este femeie acuzata ca ar fi condus un bordel de lux in Capitala. Femeia ar fi dezvoltat o noua afacere: un salon de masaj care oferea servicii speciale.

Vila in care oficial se aflau saloane de masaj erotic se afla intre o biserica si un spital, pe o straduta din sectorul 4. Insa anchetatorii au descoperit ca aici se desfasurau de fapt activitati de prostitutie despre care au aflat ca erau si afaceri de familie.

Locul era bine ales pentru ca nu se invecina cu blocuri sau case de locuit. Angajatii firmelor din jur nu bagau de seama fluxul de oameni, mereu numai barbati, care vizitau vila care nu avea nici un semn ca ar fi o firma in interior.

Afacerea, spun anchetatorii era una de familie. Vica lucra impreuna cu sotul, fratele acestuia si un var. Conform politistilor, clientii care doreau o sedinta de masaj, respectau protocolul si se programau.

Anchetatorii descriu o forma de plata complexa. Clientul platea la intrare 100 de lei, bani pentru care in cele mai multe cazuri se emitea bon fiscal. Acesta era masajul obisnuit. Odata intrati in camera cu maseuza, clientii mai plateau, in functie de ce doreau, pana la 400 de lei.

Desi conditia obligatorie pentru a fi acceptata era varsta de 18 ani, politistii au gasit in vila o minora de 17 ani. Aceasta a fost dusa la centrul de plasament de unde fugise. Vila, inchiriata de presupusii proxeneti, a fost perchezitionata, iar afacerea inchisa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO