Progrese in cazul triplei crime din Arges, unde o fata, tatal si bunicul ei au fost ucisi. Cei trei suspecti, judecati

Dată publicare: 06-10-2016 12:42
Dată actualizare: 09-10-2016 07:02


Procurorii au incheiat cercetarea in cazul unei triple crime petrecute in aprilie, in localitatea Stoenesti din Arges.
 

Trei barbati - doi frati si tatal lor - au fost trimisi in judecata banuiti fiind ca au ucis cu sange rece o tanara de 17 ani, pe tatal si pe bunicul acesteia.

Totul a pornit, in luna aprilie a acestui an, de la despartirea dintre un tanar de 19 ani si iubita lui de 17. Cei doi au locuit o vreme impreuna si au un copil. Dar tanara a ales sa-si paraseasca iubitul si a luat cu ea si fetita care avea pe atunci 8 luni. Furios, barbatul a decis sa se razbune. Impreuna cu fratele si tatal lui au dat buzna noaptea in casa fetei. Inarmati cu bate si topoare, au facut macel. Au ucis-o mai intai pe tanara de 17 ani. Tatal ei, care a sarit s-o apere, a sfarsit si el sub ploaia de lovituri. Agresorii au navalit apoi in casa bunicului fetei, care a avut parte de acelasi sfarsit violent. Au scapat cu viata doar mama tinerei si bebelusul de 8 ani. Lovita si ea, femeia a apucat totusi sa in brate fetita si sa se refugieze in vecini.

Cei trei barbati acuzati de cumplita fapta au fost capturati si de atunci sunt in arest. Acum vor fi judecati pentru omor calificat, tentativa de omor calificat si violare de domiciliu. Cu totii risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Tags: procurori, arges,