Proaspăt eliberat din închisoare, un bărbat din Suceava a fost prins de poliţişti beat şi fără permis la volan


Ultimul update: Duminica 29 Octombrie 2017 21:20
Sursa: www.informatiata.ro
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2017 14:04
Categorie: Stiri actuale
inchisoare

Vasile Murariu, 35 de ani, din comuna Zamostea, Suceava, eliberat la data de 19 octombrie 2017, a rezistat 24 de ore în libertate. El a fost prins beat şi fără permis la volanul unei maşini, fiind reţinut de către poliţişti.

Odată cu intrare în vigoare a legii privind recursul compensatoriu privind eliberările din penitenciare, proiect iniţiat de Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, mai mulţi deţinuţi au fost eliberaţi. Printre beneficiarii proiectului s-a numărat şi Vasile Ionuţ Murariu.

Acesta a fost eliberat din Penitenciarul Iaşi, unde execută o pedeapsa de şase ani şi nouă luni de închisoare pentru vătămare corporală.

Bărbatul din Zamostea a fost prins de poliţişti beat şi fără permis la volanul unui BMW. Acesta a încercat să scape de agenţi, a abandonat maşină, a pătruns în curtea unui localnic şi a fugit.

Sâmbătă, în jurul orei 01.00, o patrula din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi a identificat şi urmărit pe rază comunei Zamostea în apropierea pieţei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 35 de ani, pe nume Vasile-Ionuţ Murariu.

În urmă verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto. Poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urmă continuării cercetărilor şi în baza probatoriului administrat, faţă de cel în cauza, s-a dispus măsură reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a dispus măsură controlului judiciar pentru 60 de zile şi interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Sursa: www.informatiata.ro Pro TV

Tudorel Toader dă vina pe alţii pentru
Mulți dintre deținuții eliberați joi aveau condamnări pentru tâlhării și omor
VIDEO PROTVPLUS.RO