PRO TV, pe primul loc în topul televiziunilor din România şi în 2020

Ultima actualizare: 01-01-2021 19:55

PRO TV a fost lider şi în 2020. În vremuri excepţionale ştirile şi reportajele obiective, dar şi show-urile spectaculoase filmele palpitante ori meciurile de fotbal au pus, PRO TV pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Anul trecut cota medie de piaţă a PRO TV a fost de 22,3% pe segmentul de public comercial. Pentru toate acestea vă mulțumumim că aţi fost alături de noi!

Programele PRO TV - de la ştiri, filme, până la cele mai spectaculoase emisiuni de divertisment şi transmisiuni sportive - au fost văzute, în medie, în fiecare zi a anului trecut, de 22,3% dintre cei care fac parte din publicul comercial. PRO TV se situează astfel pe primul loc, la mare distanţă de alte televiziuni.

Seara, între orele 19 şi 23, PRO TV a avut în medie o cotă de piaţă de 25,1%, cu mult peste televiziunea clasată pe locul secund.

În anul care tocmai s-a încheiat, am trăit împreună evenimente unice - de la izbucnirea pandemiei, care a dat peste cap întreaga lume, cu imagini dramatice din spitale şi străzi pustii în carantină - şi până la evenimente care au marcat scena politicii.

Anul trecut, Ştirile PROTV de la ora 19.00 au fost cel mai urmărit program de ştiri, cu o cotă de piaţă de 30,3%. De altfel, cota medie de piaţă a tuturor programelor de ştiri PROTV în 2020 s-a situat peste valorile înregistrate de competitori.

Ştirile de la ora 19 şi-au păstrat locul 1 pe tot parcursul anului, iar unele ediţii din martie şi aprilie au avut o cotă de piaţă de aproape 40%.

Anul trecut, românii s-au uitat în număr impresionant la ''Românii au talent''! Milioane de telespectatori au privit în ediţia a 10-a marea confruntare a talentelor. Emisiunea a fost, din nou, cel mai urmărit show de televiziune, cu o medie a cotei de piaţă de 39,8%, de trei ori mai mare decât al principalului concurent.

Românii au ales PRO TV ca să vadă cele mai tari meciuri de fotbal ale anului. Primele cinci cele mai vizionate programe de sport din 2020 au fost meciuri ale României difuzate de postul nostru. Partida Islanda-Romania din 8 octombrie a avut o cotă de piaţă de 41,9%.

Şi la capitolul filme, postul nostru a bătut record după record anul trecut. Din primele 100 de filme, în topul celor mai vizionate, 98 au fost la PRO TV.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO