Prinsi la furat de lemne in padure, au spus ca au mers la cules de iarba... cu toporul. Tot ei au depus plangere la politie

Dată publicare: 15-09-2014 14:08
Dată actualizare: 18-09-2014 07:06


Scandal monstru intr-o padure din Arges, unde mai multi indivizi prinsi la furat au sunat la 112 sa anunte ca unul dintre copiii lor, in varsta de 14 ani, ar fi fost fost batut crunt de padurari.

Anchetatorii au gasit intr-adevar victima la fata locului, dar sustin ca nu este exclus ca totul sa fie o inscenare a rudelor baiatului, care incearca sa ii invinovateasca pe silvicultori de violente si, in tot scandalul, sa scape de acuzatiile de furt. Unul dintre padurari a filmat incidentul.

Baiatul despre care rudele spun ca a fost batut crunt de padurari a ajuns la spital. Avea vanatai la maini si la picioare, dar medicii banuiesc ca loviturile sunt insa mai vechi. Aceasta constatare intareste varianta padurarilor care sustin ca, atunci cand sunt prinsi, hotii de lemne se lovesc intre ei si dau apoi vine pe silvicultori.

Intrebati de politisti ce cauta in padure cu carutele, suspectii au sustinut ca voiau sa culeaga... iarba. N-au putut explica de ce aveau nevoie si de topoare pentru aceasta operatiune. Totusi, ei sunt cei care au depus plangere la politie pentru loviri sau alte violente.


VIDEO PROTVPLUS.RO