Primarul Sectorului 6 a reclamat o cursă de maşini la Brigada Rutieră: „Rezultatul a fost să mă ia la mişto”

Dată publicare: 03-05-2021 10:26
Dată actualizare: 03-05-2021 10:28


Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a relatat duminică, pe Facebook, că a reclamat desfăşurarea unei curse de maşini în centrul Capitalei la Brigada Rutieră, însă atunci când a sunat, ofiţerul de serviciu l-a luat la mişto.

Edilul a mai spus că va face o plângere administrativă şi speră să mai existe înregistrarea telefonică.

„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare în Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde ştiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar...? Şi mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:

(1) marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.

(2) dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, a scris Ciprian Ciucu duminică pe Facebook.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO