Povestea fraților loviți de polițiști, după ce au fost prinși pescuind în parcul IOR


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 12 Septembrie 2018 13:24
Categorie: Stiri actuale

Scene revoltătoare în parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti. Pe reţelele sociale au apărut imagini în care un copil legat cu cătuşe de un coş de gunoi este lovit cu pumnul de un poliţist local din Sectorul 3.

Băiatul era împreună cu un frate mai mare, de 18 ani, şi amândoi pescuiau în lacul din parc, când au fost observaţi de poliţiştii locali şi opriţi cu brutalitate, apoi au fost duşi şi la secţia de poliţie.

Povestea celor doi frați prinși de polițiști în parcul IOR este una foarte specială, pentru că până acum doi ani, cei doi, împreună cu șapte frați și părinții lor au locuit în Delta Văcărești, într-o colibă în mijlocul naturii.

S-au mutat în București, iar marți, doi dintre frați – unul de 15 ani și celălalt de 18 – au plecat să pescuiască în IOR, așa cum o făceau în Delta Văcărești. Au fost luați de polițiștii locali pe motiv că este interzis acolo.

În imaginile filmate de fratele cel mare, se vede cum băiatul de 15 ani este legat cu cătușele de un coș de gunoi, iar apoi lovit cu pumnul de un polițist local.

După aceste scene, băieții spun că au fost duși la secție, unde au fost legați cu cătușe și jigniți de polițiști.

După tot acest eveniment, reprezentanții Primăriei Sectorului 3 spun că regretă incidentul și că dezaprobă actele de violență. Vor declanșa o anchetă internă. Chiar și așa, părinții celor doi copii spun că vor depune o plângere penală împotriva polițistului local. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Polițist filmat când lovește un băiat, în parcul IOR: „I-a dat mare pumn în ficat”. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO