Posibilul suspect al crimelor din Bran, prins de polițiști. Nicu și Alexandra, uciși la câteva luni de la căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Doi tineri, soț și soție, au fost uciși cu cruzime duminică noapte, în comuna Bran din județul Brașov. Trupurile lor au fost găsite de dimineață, în dormitorul conjugal, într-o baltă de sânge.

UPDATE Suspectul a fost prins

Scena crimelor sugerează că oamenii au fost atacați în propria casă noaptea și nici n-au apucat să se apere.

Luni seară, anchetatorii au pătruns în gospodăria unui posibil suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Individul s-a ascuns în pod și avea la el un cuțit.

Din cauza intrării înguste, nu poate fi încercuit și imobilizat, iar polițiștii au negociat.

Nicu și Alexandra s-au căsătorit în luna august și erau un cuplu fericit. Bărbatul de 38 de ani lucra ca paramedic la SMURD și luni dimineață n-a ajuns la serviciu.

Colegii au alertat imediat familia, iar oamenii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. Au găsit ușa de la intrare spartă. La etaj, în dormitorul cuplului, au dat peste o imagine de coșmar.

Ligia Pepene, cumnata victimelor:Ușa camerei lor era deschisă și era plin de sânge. Se poate să fi auzit în toiul nopții că cineva a dat buzna peste ei. Au dat să iasă din cameră și n-au mai putut”.

Ilarie Pepene, tatăl bărbatului ucis: „În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă”.

Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar criminaliștii au cercetat amănunțit proprietatea, în căutarea unor indicii pentru identificarea atacatorului. Singura pistă oferită de apropiații celor doi soți duce la un vecin, văr cu Nicolae. Cei doi se judecau pentru hotarul dintre gopodăriile lor. Bărbatul respectiv voia să-l oblige pe Nicolae să-și mute gardul cu o palmă mai încolo.

Elena Pepene, mama bărbatului ucis: „Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva cu streașina casei.
Să fie jaf?
Nu, nu!”

Florin Pepene, fratele bărbatului ucis: „Exista o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul... n-am asistat niciodată...”

Câinele de urmă al polițiștilor s-a oprit în gradina celui bănuit de rude, iar anchetatorii au zărit în curtea lui un topor. Ore în șir n-au putut intra în gospodărie, pentru că nu aveau un mandat de percheziție. Iar individul nu era de găsit.

La 15:30 anchetatorii au reușit să pătrundă în casa bărbatului și l-au găsit înăuntru, extrem de agitat. Șocați de dubla crimă, oamenii din Bran deplâng soarta tragică a celor doi soți.

Vecin: „El era băiat foarte cuminte, respectuos, e strigător la cer”.

Vecina: „Un băiat extraordionar de harnic, de bun, un bun vecin, un bun profesionist. Lucra pe SMURD paramedic, s-a căsătorit, a făcut cu maâna lui căsuța asta”.

Alexandra, femeia ucisă, avea 32 de ani și lucra ca asistentă medicală la secția de oncologie de la Spitalul de Copii din Brașov. Era foarte dedicată micilor săi pacienți, spun cei care au cunoscut-o. Poliția vrea să-l audieze pe vărul celor două victime.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Germania, uimită după intrarea Cristinei Neagu. Reacția nemților
Presa din Germania, uimită după intrarea Cristinei Neagu. Reacția nemților
Citește și...
Crimă dublă în comuna Bran din Brașov. Doi tineri căsătoriți au fost găsiți în casă într-o baltă de sânge
Crimă dublă în comuna Bran din Brașov. Doi tineri căsătoriți au fost găsiți în casă într-o baltă de sânge

O dublă crimă comisă cu sălbăticie a îngrozit, luni dimineață, comuna Bran din județul Brașov. Doi tineri căsătoriți au fost găsiți într-o baltă de sânge, în dormitor.   

Recomandări
Ciolacu cere criterii de performanţă în învăţământ după dezastrul de la testele PISA: În funcție de ele vor crește salariile
Ciolacu cere criterii de performanţă în învăţământ după dezastrul de la testele PISA: În funcție de ele vor crește salariile

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, vineri, în şedinţa de Guvern, ministrului Educaţiei, Ligia Deca, după rezultatele testelor PISA, să vină cu soluţii privind criteriile de performanţă în învăţământ.

Bloomberg: Autoritatea Palestiniană lucrează cu SUA la un plan pentru administrarea Gazei după război.
Bloomberg: Autoritatea Palestiniană lucrează cu SUA la un plan pentru administrarea Gazei după război. "Vor fi nevoi uriaşe"

Autoritatea Palestiniană colaborează cu oficiali americani la un plan pentru a administra Fâșia Gaza după terminarea războiului, informează Bloomberg, care îl citează pe premierul palestinian Mohammad Shtayyeh.

Vlad Voiculescu, urmărit penal de DNA. Este acuzat de abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave
Vlad Voiculescu, urmărit penal de DNA. Este acuzat de abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave

După Florin Cîțu și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost pus vineri sub învinuire în dosarul vaccinurilor anti-Covid din perioada pandemiei.