Ponta, despre declaratiile Oanei Mizil la adresa sa: "Nu comentez. Am avut o relatie foarte civilizata si foarte normala"

13-03-2015 18:52


Victor Ponta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a evitat, vineri, ca comenteze afirmatiile sustinute de Oana Mizil dupa retinerea lui Marian Vanghelie, dintre care unele il vizau, spunand doar ca a avut cu aceasta o relatie foarte civilizata si normala.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza afirmatiile Oanei Mizil la adresa sa, Ponta a spus: "Nu comentez. Am avut o relatie foarte civilizata si foarte normala".

Vanghelie a fost retinut, joi seara, de care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

In acest dosar a fost audiata si Oana Mizil, pe care procurorii o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia, in conditiile in care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.

Mizil si-a depus, joi, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, declarad, printre altele, ca premierul Victor Ponta vrea sa ii "elimine din partid" pe toti cei cu putere electorala si ca nu are nimic de spus sefului Guvernului decat "Victor, Victor".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO