Politista care isi acuza superiorul ca a abuzat-o sexual face dezvaluiri tulburatoare

Ultima actualizare: 12-02-2013 00:31

Destainuiri socante ies la iveala despre calvarul prin care a trecut politista din Olt, care si-a injunghiat fostul sef anul trecut, in a doua zi de Craciun.

La o luna si jumatate de la izbucnirea scandalului sexual, femeia de 27 de ani inca se straduieste sa isi faca dreptate, in timp ce colegii ei neaga categoric toate acuzatiile lansate de ea.

Povestea Melaniei Renghea a inceput in toamna anului 2011, cand era in pericol sa isi piarda slujba, odata cu disponibilizarile din Ministerul de Interne. Comisarul-sef Gheorghe Barbu a abordat-o atunci si - spune ea - i-ar fi oferit postul de secretara la sectia Bals. Increzatoare, Melania nu a stiut cum avea sa plateasca favorul facut. Cand s-a anuntat concursul pentru un post la sectie, in biroul femeii a venit chiar comisarul-sef Barbu, care si-a cerut plata.

Cu sufletul greu, Melania recunoaste ca nu i-a putut spune nimic sotului. Rusinea era prea mare si in plus, ii era teama de amenintarile sefului. Teroarea avea sa continue, de data aceasta in biroul sefului sectiei Bals, Ion Sotea, sustine femeia.

De-a lungul timpului, Melania spune ca a fost folosita de comisarul Barbu ca moneda de schimb pentru favorurile pe care acesta le obtinea de la alti politisti sau magistrati. Au urmat - sustine ea - un ofiter de la cadre, cinci colegi de la sectia Bals, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Bals si alte trei persoane care i-au fost prezentate ca procurori. Toti cei vizati au negat apoi orice legatura cu politista.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova instrumenteaza acest dosar si incearca sa lamureasca cat adevar este in acest scandalul sexual.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO