Corina Bud nu avea Casco pentru Touareg-ul care a speriat astazi un cartier bucurestean. VIDEO

Ultima actualizare: 27-10-2012 03:53

Unul dintre cele mai scumpe ansambluri rezidentiale din Bucuresti a stat pe un butoi cu pulbere. Masina cantaretei Corina Bud a luat foc in parcarea subterana a unui bloc.


Locatarii acestui complex rezidential s-au speriat pe buna dreptate. Din pasajul subternat fumul gros a iesit pe casa scarii si a intrat in apartamentele oamenilor. Pompierii au confirmat ca pur si simplu nu vedeai pe unde sa calci.

In timp ce unii dintre militari incercau sa ajunga la valvataie, ceilaltii scoteau din locuinte femei, copii si batrani.

La subsol masina cantaretei Corina Bud ardea mocnit. Incet incat flacarile au cuprins si alte 5 autoturisme.

Interventia a fost extrem de dificila iar pompierii au avut nevoie de un aparat cu termoviziune pentru a putea localiza focarul.

Pompierii si politistii au analizat cu atentie locul si au vrut sa vada daca acolo exista sau nu un sistem de ventilatie.

Principala pista pe care merg in aceste momente anchetatorii este cea a unui scurtcircuit, provocat cel mai probabil de un cablu electric defect.

Corina Bud poate cere despagubiri de la producatorul masinii, mai ales ca nu avea asigurare Casco pentru al ei VW Touareg.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO